Depo süreçlerinizi etkili şekilde yöneterek maliyet ve zaman tasarrufu sağlayın, müşteri memnuniyetini artırın.

Üretimden satışa kadar tüm değer zincirinin bütünleşik yönetiminde Depo Yönetim Sistemi kilit rol oynuyor. Bütünleşik ve otomatize depo yönetimi sayesinde işletmelerin maliyetleri düşerken verimlilikleri de artıyor. 

Depo Yönetim sistemi nedir, ne kazandırır ?

Depo Yönetim Sistemi, bir işletmenin tüm değer zincirindeki en kritik öğelerden biridir. Üretim, satış ekipleri, satış noktaları ve depo arasındaki süreçlerin entegrasyonu ve bütünleşik yönetimi sayesinde hizmet kalitesi ve dolayısıyla müşteri memnuniyeti artar. Aynı zamanda tüm depo süreçleri tek noktadan yönetilip takip edilebildiği ve otomasyon sayesinde insan kaynaklı hatalar en aza indirildiği için maliyetler düşer, verimlilik artar.  

Depo yönetim sistemini kimler kullanabilir ?

Hangi ölçekte olursa olsun, depo süreçleri bulunan tüm işletmeler Depo Yönetim Sisteminden yararlanabilir.

Depo yönetim sistemini seçerken nelere dikkat edilmelidir ?

Depo Yönetim Sistemi seçiminde, sadece stok tutma ya da sevkiyat aşamalarını değil, depo süreçlerinin tamamını kapsayan bir çözümün tercih edilmesi büyük önem taşır. Böylece müşteriye kadar ulaşan sürecin tamamında otomasyon ve kontrol sağlanır. İşletmedeki farklı sistemlerle entegre çalışabilen, el terminallerini sisteme dahil eden, saha satış ekiplerinin kullanımına açık ve ihtiyaca göre zenginleştirilebilen sistemleri tercih etmek gerekir.

Kullanım Amacı

Depoların takibinin sağlanması ve çalışana dayalı hataların minimuma indirilmesi,

Düzenli depolar, hücre adresleme, Lokasyon izleme,

Paletleme,

Etiketleme,

İleriye ve geriye doğru  Ürün izlenebilirliği –  seri no, lot, batch, parti no.

Son kullanma tarihi/raf ömrü gibi özel durumları göre işlemler, FIFO, FEFO gibi özel koşullara göre ürün takibi, kontrolü,

Siparişlerin Takibi, doğru hazırlanması ve  Sevk – Yükleme işlemleri

Konuşmayı Başlat
Yardıma mı ihtiyacınız var?
Merhaba.
Size nasıl yardımcı olabiliriz?